Love is a source of bliss and infinity

02.04.2017 kl. 16:22

Satt mig vid datorn, och insåg att det finns ingenting jag måste göra just nu. Inga skoluppgifter, inga tidtabellsplaneringar, inga brådskande föreningsgrejer... vilken härlig känsla.

Skolan tog slut på torsdagen, då jag blev färdig parturi-kampaaja. Är det bara frisör på svenska? Barberare lär vara ett uråldrigt ord som inte används mera. Barberare-frisör låter förstås mångsidigare än bara frisör. ;)

Oh well.

Det kändes lite tomt då det varit ett så intensivt ett-och-ett-halvt-år, men nu gåller det att hitta en ny livstakt åt sig, som inte är lika hetsig. Utom stundvis, förstås.. vi har ju ännu inspelningar och stuff på kommande. :)

Kommer att jobba på skolan (som jag ska sluta kalla skola, och övergå till att kalla Unika) där jag behändigt kan kombinera frissajobbet med sminkandet. Har också den härliga friheten att totalt bestämma mina egna arbetstider, så jag kan jobba lite mera ibland, mindre då jag har annat. Lovely.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram