Your greatest strength is love

20.02.2017 kl. 17:42

Det du söker ligger så nära dig att det inte ens finns plats för en väg dit.

Härligt. Uppmuntrande att höra. :)

Har inte bloggat på hundra år, men då jag hittar på att börja peta lite på den stora LTS-uppgiften (LiikeToimintaSuunnitelma) så är det plötsligt väldigt lockande att skriva lite här i stället...

Det är inte jätte-busy i mitt liv just nu, har arbetspraktik och vissa dagar är jag på jobb, men inte alla, så jag väntar lite ut just nu, på att livet efter skolan ska börja. Borde förbereda  mig för slutproven och se till att ha allting färdigt, men så är det först i slutet av mars, och liite kan man väl njuta/lida av att ha överloppstid till sitt förfogande. Fast ingen tid är ju överloppstid, egentligen...

You can't kill time without injuring eternity?

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram