No act of kindness, no matter how small, is ever wasted

04.12.2016 kl. 21:36

Effektivt veckoslut. Började lördagen med att städa, tills mitt lilla hem såg riktigt trevligt och städigt ut. Eller så bra som det går med liiite för mycket stuff i ett för litet utrymme. Måste städa (till all lycka) då jag hade en kund på kommande. Då jag sminkat henne, och fixat hennes hår, som hunnit rakna sedan hon kom från frissan (typ direkt före??), och hon var nöjd och glad, fixade jag mig själv och gick på lillajulsfest med mina kära kurskamrater.

Idag har jag försökt jobba på skoluppgifter.. har suttit största delen av dagen framför datorn. Men något tar emot.. först fick jag inte paint.net att fungera, sedan lyckades det, men datorn blev så överhettad att jag fick stänga av den ett tag, och nu då jag försöker öppna dokumentet igen går det inte. File explorer stänger av sig direkt. Hmm... universum vill inte att jag jobbar? ;)

Om vi inte är tacksamma för det vi redan har,
vad får oss att tro att vi blir lyckliga med mer?

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram