Your greatest strength is love

21.11.2016 kl. 23:33

Så många fina människor i mitt liv. Att fylla år var inte det minsta tragiskt, tvärtom!

Mina kära vänner skickade dagen före, på fredagen, ett möhippelikt meddelande om att jag skulle vara färdig 11:30 och packa ned bl.a. bikini, vintersimskor, smink, tändstickor, mediciner och en bibel. Jag antog att det var ett skämt, och att vi skulle gå ut och äta eller något i den stilen, men packade snällt med det mesta på listan. Äger ingen bibel.

Kl. 11:30 prick hörde jag sång på gatan, och då jag öppnade fönstret stod de söta människorna och sjöng för mig! Ja må hon leva och sen några sånger till, tills jag skyndade mig ner. :)

Det var en jättefin dag, kort och gott. Fina överraskningar, med videoinspelningar och sånger från olika bekanta, och simning, bastubad, fin middag och övernattning + brunch på Långvik! Luvit. ♥

Igår på natten kom jag hem från Uppsala, där jag spenderade veckoslutet med min kära systerdotter. Ja, min syster och hennes man var också närvarande, men det lilla livet var i centrum, och vi hade jätteroligt! Saknade henne enormt genast då jag måste fara tillbaka hem...

Kärlek. Hon är så tam att hon äter direkt ur handen! ;)

The sexiest thing in the entire world is being really smart, and thoughtful and generous.

Everything else is crap. I promise you. It's just crap that people try to sell to you
to make you feel less. So don't buy it.

 

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram