Truth is everlasting

13.10.2016 kl. 21:51

Det här var viktigt att läsa då jag också känt mig frustrerad över att jag inte har koll på mitt liv, utan att det alltid far iväg med mig. Eller jag far iväg och sen undrar jag varför det blir som det blir.

Kan jag inte bara koncentrera mig på en sak i gången?! Men så får jag så mycket kicks av att ta lite mera, nya, intressanta projekt på min tallrik. Och så glömmer jag bort mig själv, min hälsa, mitt hem och kärleken? Kommer jag nånsin att hinna och orka bli kär och lycklig, vara stark och hälsosam*, ha ett harmoniskt hem?

(*så här känns det nu då jag varit sjuk länge, och låtit min kondition sjunka till eländigt låg nivå under det gångna året... det ska väl kunna bli bättre så fort jag slutar studera + jobba samtidigt??)

Om det finns något som heter mänsklig perfektion så handlar det om hur vi hanterar
vår ofullkomlighet. Strävan efter det perfekta är nämligen det godas fiende.

Kommentarer (1)
Huuuuuugs! :) Och så klickar vi på knappen...
http://make-everything-ok.com/
Ira16.10.16 kl. 22:30
Funkar varje gång! :D
26.10.16 20:36

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram