Love is ecstasy

24.08.2016 kl. 22:05

Var på magjumppa + streching med min kära syster. Vi skulle till gymet men så råkade det bli det där i stället. Vi gjorde en deal om att gå på gym varje tisdag, den här veckan blev det ett onsdagsundantag, men vi kommer att hålla fast i det här åtminstone till slutet av året, tack vare att jag hade samlat på mig ca 5 miljoner ggr till Motivus som vi nu ska använda bort. :)

Det är ..ganska mycket på gång just nu. Känns som att det droppar in förfrågningar om jobbgrejer var och varannan dag, mindre och större keikkor, samtidigt som jag redan lovat göra sminkplaneringen för en operagrej, och två följande veckor har vi resten av inspelningsdagarna för Nieminen & Lahtinen. Plus att jag ska vara 8h/dag på skolan resten av året, förstås.

Nu ska jag lägga mig. Väckning 6:30, inte min favorittid på dygnet. ;)

Experience is what you get by not having it when you need it.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram