The purpose of life is to enjoy every moment

29.07.2016 kl. 23:23

Såg just en ..intressant film på Arenan, St Trinian's. Man kan ännu se den ett dygn. Om jag hinner publicera det här innan det.. har blivit en väldigt långsam bloggare. ;)

Har varit en bra vecka på skolan. Det är varmt inne, så hela gänget som är på plats har varit ganska trötta, men kunderna har varit trevliga, och som pricken på i:et fick jag en liten fjäril, typ en liten symbol som barn kan få i skolan då de är duktiga, "papukaijamerkki". Tyckte det var jätte-gulligt. Våra lärare brukar dela ut dem ibland, men jag har inte tänkte på det så mycket tidigare, och tänkte att det är trevligare för de yngre eleverna. Men visst blir man glad, också över små överraskningar. :)

JA! Snart är jag här igen, och njuter av lugnet och naturen...

The best teachers show you where to look, but don’t tell you what to see.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram