Every smile is a direct achievement

19.05.2016 kl. 21:19

Idag har jag inte heller städat, tvättat fönstren eller diskat. Men jag har åtminstone varit ute bland människor ett tag, då jag hade ett möte efter skolan, och sedan tog jag en drink på Kappeli med en kollega. Skönt att se lite folk, det ser helt annorlunda ut i Helsingfors den här tiden på året, jämfört med några månader bak i tiden...

Kollade in hos sälkameran, men idag är klippan tom. Hen är tydligen också ute och rör på sig. ;)

Imorgon ska jag sminka och fixa hår nonstop hela dagen. På lördagen ska jag sminka lite. Däremellan ska jag kolla in peruker o.dyl. inför inspelningarna. Tänkte också hinna ta en drink med en vän, om jag inte zippar före det. Nej, jag ska nog orka. Tror jag.

Monet tunnistavat hyvän heti, kun joku toinen näkee sen ensin.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram