Life is a chance. Love is infinity.

13.05.2016 kl. 20:56

Aaaahh.... fredag. Har haft så långa dagar, och varit så trött alla kvällar, att jag inte orkat annat än äta lite och se lite på tv. Nu känns det som om allt är möjligt igen. ;)

Lyckades ordna program åt mig varje morgon och sedan skola 11-19, så jag har stigit upp tidigt hela veckan. Har å andra sidan fått massor gjort, både flera jobbgrejer och annat nyttigt, som att föra kvitton till bokföraren och färga några kollegers hår (före arbetstid). Känner mig lite sådär övertrött, och därmed lite bubblig av  energi. Det lägger sig nog snart, och så kan jag soooooova i morgon!!!

Sen förstås Make-up Event i Böle, träffa kolleger och gå på Drag Battle och festa. På söndag skulle jag vilja göra ingenting, men jag kanske måste fundera på lite Liiketoimintasuunnitelmaa för skolan...

Ja! Ett av de bästa sätten att spendera tid. ♥

P.S. Började se på Anno 1790, då jag märkte att första avsnittet bara kunde ses i en timme... intressant kriminaldrama! Fastnade lite, till min förvåning. :)

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram