It's not what you look at that matters, it's what you see

05.05.2016 kl. 21:33

Sommar!! Spenderade hela dagen ute idag, i gott sällskap. Kom hem med varma kinder, bara för att hitta världens gulligaste videomeddelande på skype av min systers lilla gullunge. Hon börjar med "Heidi?" och säger sött leende "hej" då hennes mamma föreslår att hon ska hälsa. Sedan blir det lite prat, och jag bara stirrar på bilden medan det värmer i hjärtat. Vilken härlig liten människa, som fyller 2 år nästa vecka. Sötnos. ♥

Vi spelade in en kortfilm på tre dagar, och under den tiden hann det bli varmt och soligt! Vi var förstås inne alla dagar, men idag tog jag igen det. Vi satt i Brunnsparken och sedan var vi flera timmar på Hernesaari, de har utvidgat terassområdet där och det finns bås med olika slags mat, massor människor och palmer (!) som importerats från Spanien - härligt ställe! I bakgrunden spelas musik i den här stilen, och det känns som ..nå, inte som Helsingfors! ;)

Nothing in life is to be feared, it is only to be understood.
Now is the time to understand more, so that we may fear less.

-Marie Curie-

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram