Watch your thoughts they start your actions

22.04.2016 kl. 17:47

Sitter och ser på McGyver.. klarar inte av något mera krävande just nu. ;) Jestas, vilken dag. Har dessutom ätit pizza flera kvällar i rad, och inte druckit närapå tillräckligt vatten. Insåg först idag, att jag inte nödvändigtvis blivit 15kg fetare, som det känns, utan att jag är svullen som ett vandrande vattentorn av allt salt! Skönt att inse, förstås. Nu ska jag dricka ett ämbar vatten ikväll. Plus äta upp resten av pizzan... :P

Såg just en ..lite speciell reklam som gjorts för Anttila, och lärde mig bl.a. följande fakta:

Tosimiehet tykkäävät kurveista, koirat tykkäävät luista

En till bonusvideo av hur vi gjorde reklam för Apetit, nu då jag ändå är inne på en kommersiell linje! ;) Ponchon jag har på mig måste förklaras av att det var skitkallt i rummet där vi sminkade!!

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram