The purpose of life is to enjoy every moment

10.04.2016 kl. 23:00

Ifall jag tänker glömma det något tag, måste jag påminna mig själv om hur otroligt fina, intelligenta, varma människor jag har i mitt liv. ♡

Har känt mig lite off ett tag, men just nu, i denna stund, har jag laddat batterierna, vilat och njutit av vårvärmen och gott sällskap! Vi började med ett kärt litet gäng på fredagen med en intressant kortfilm, sedan mötte vi upp igen på lördagen och gick på SNL (ett väldigt roligt avsnitt), skrattade massor och pratade om allt mellan himmel och jord, först backstage och sedan på en bar. Idag blev det brunch och en lång promenad ute i solen.

Man kan spendera hur mycket tid som helst med vänner som har sådan visdom, erfarenhet, empati och känslighet för livet omkring sig. Det här tröttnar jag nog aldrig på. :)

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram