People love gentle words

06.04.2016 kl. 17:17

Inte det lättaste att tolka folk alltid... det kom in en ung kvinna med regnbågsfärgat, axellångt hår. Då jag frågade vad hon ville ha, visade hon med fingrarna att håret kunde klippas ca 5 cm kortare. Sedan grävde hon fram den här bilden:

Jag försökte med en massa frågor få fram hur hon egentligen hade tänkt sig, och det blev ännu mera spännande då en av våra lärare kom med i leken, och fick sin egen uppfattning om vad kunden ville ha. Kunden i fråga visste alltså inte riktigt vad hon ville, och jag försökte lyssna både på lärarens vision, och få ut något av kunden... det är lite svårt att klippa om man inte riktigt vet vad som ska hända. ;)

Sen var det lite brådis också, med en timme kvar av arbetsdagen. Men ibland känns det som om jag är bättre då jag har lite bråttom, eller så har jag bara haft tur. ;) Stylade håret lite vilt innan hon gick och hon verkade jättenöjd. Pust.

Always remember you are unique. Just like everybody else.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram