Intelligence and intuition are friends

23.02.2016 kl. 21:36

Så led ännu en dag mot sitt slut. Hade roliga stunder, många fler än icke-roliga. Ju mer jag tänker efter, destu roligare inser jag att det var! Fick ett intressant jobberbjudande, klippte några trevliga kunder, skämtade med mina kolleger och lärde mig nytt. Varje dag. Jestas. :)

När du väljer en väg måste du välja bort andra möjliga vägar.
Om du försöker följa dem alla, kommer du ingenstans.

-Paolo Coelho-
 

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram