Be great, feel great, act great

22.02.2016 kl. 20:50

Vilken tung dag. Kom hem från skolan, där jag hade en brådskande kväll, klippte ett jättetjockt hår, och genast efter det en man som jag samtidigt måste tala engelska med, och hans hår var tjockt och ville inte på någon vänster lägga sig snyggt. Tyckte jag klippte samma ställen gång på gång och det var fortfarande för långt, tjockt och stod rakt ut. ;)

På morgonen drog jag mig snuvig upp ur sängen och iväg till östra Helsingfors, då jag lovat hälsa på en vän från Sibbotiderna. Vi har inte setts så mycket sedan skoltiden, våra liv har gått åt så olika håll. Har ändå svårt att säga nej då hon vill träffas, hon är ändå väldigt trevlig. Men. Av någon anledning blir jag lite nedslagen, det är något med energin som påverkar mig. Jag får "livet är tungt och jobbigt" -vibbar hos dem. Så ska det ju inte vara, men jag vet inte vad jag kan göra åt saken, annat än att försöka låta bli att bli påverkad. Ganska bra gick det, men så blev jag så trött på kvällen, att det slog till lite.

En av mina kolleger på skolan klippte några strån i min pannlugg på skolan, och då insåg jag hur mycket jag just då ville att någon var snäll mot mig och tog hand om mig. Det kändes så tröstande då hon fixade det som var fel på mig. Mitt hår, menade jag. ;)

Jag är väl bara trött, då jag var på kurs hela veckoslutet. All work and no play. Okej. Imorgon ska jag sova lite mera. Och raka benen med kniv, för att sedan kunna raka min väns hals på fredagen... :-o

A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram