Let things come to you

09.02.2016 kl. 22:28

Kommer att ha intensivt samarbete med några typer, som jag inte känt så länge ännu. Det blir intressant. I have a good feeling about this.

(Hade så lust att på skoj tillägga "famous last words" efter, men jag måste göra väldigt klart att det är ett skämt! Så inte universum får några idéer... ;)

Sähly imorgon, jag skulle inte alls orka stiga upp tidigt.. min dygnsrytm år uppåt väggarna igen. Oh well, en sähly hit eller dit. Nu när det är två tre veckor sen jag var där senast (en gång)... :/

Allt blir nog bra.

Blev lite irriterad på en typ som vill analyser mig, och tror sig veta att jag är en "klassisk stilperson". Irriterande stämpel, som jag inte känner igen mig i. Men det går inte att "vinna" då någon bestämt sig för det, och tror att man bara försöker vara något man inte är då man är av annan åsikt. ;)

Jag vet inte exakt vad jag är, men då vi talade om stilpersonligheter var den klassiska en människa som uppskattar traditioner, familj och mera konservativa värderingar. Känns inte som jag, fast jag kan förstå att då jag klär mig i svart osv så kan man i en hast tycka att det här är jag:

Du är inte speciellt intresserad av mode utan föredrar tidlösa kläder med enkla snitt och i bra kvalitet. Du trivs bäst i plagg som gör dig välklädd såsom kavaj, finare kofta, skjorta, ett par välsittande jeans, kostymbyxa eller en stilren kjol/klänning. Du gör genomtänkta inköp och valet faller ofta på enkla och diskreta färger och mönster, helst enfärgat i svart eller marinblått. Du undviker alltför mycket detaljer på såväl kläder som skor och väskor och dina smycken/klockor är stilrena, minimalistiska och exklusiva.

Känner mig lite ledigare, liberalare och bekvämare (slarvigare) än det där. ;) Men varför bryr jag mig, den här analyserade typen får väl tycka vad han hen vill. ;)

A certain darkness is needed to see the stars.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram