Develop the power of listening

07.02.2016 kl. 17:09

Såg den här bilden igår innan jag gick och lade mig. Tittade på den en lång stund. Idag då jag träffade M för brunch, kändes alla våra "problem" så obetydliga, och då jag gick hem insåg jag att den här bilden ännu spökade i mitt undermedvetna. :(

Tittar nu på den igen, och önskar allt gott åt alla små och stora individer här i världen. ♥

Vi skulle ta studiobilder idag av oss, Tyras produkter osv, men så blev det uppskjutet pga trötthet, jobb, whatnot. Satt och försökte göra mig vacker då meddelandet om vi kunde avboka kom, så min sminkborste stannade i luften, men sen var det ganska skönt att lägga ner den, i stället tvätta byke och se på gårdagens YleLeaks och Uutisvuoto. S(k)öndag. :)

Insåg varför jag haft ett sådant sug efter Runebergstårtor det här året... ;) Har länge haft ett fint bildkollage (som M gjort med sina egna små händer:) som bakgrundsbild på facebook, och mitt undermedvetna har tydligen bara sett den så här:

May the space between where you are and where you want to be inspire you.

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram