An attitude of gratitude brings opportunities

01.01.2016 kl. 11:26

Åt just en stor, härlig bit pizza, som min vän gjort med sina egna små händer, packat in i folie och gett med mig hem efter vår nyårsfest. Känner mig älskad. :)

Samtidigt kommer det The Big Bang Theory -maraton på tv och jag dricker yogi-te och äter choklad med en varm havredyna på axlarna. Året börjar trevligt, fast jag är flunssig.

Har haft fullt upp på skolan de senaste dagarna, och sovit för lite, så höstens/vinterns tema fortsätter med snuva och stel nacke. Oh well, jag har tre dagar ledigt nu, I don't even care.

I håller på att fixa mina sminknätsidor, de blir jätte-fina, är så ivrig på att få ut dem så alla kan se dem! Beundrar hennes talang och noggrannhet då hon fixar bland datakoden. Då hon här en idé är det med största sannolikhet en mycket bra sådan.

Hur har jag lärt känna så fenomenala, skickliga människor? :) Funderade på det också igår på vår nyårsfest hos P, då vi satt och pratade, och jag lyssnade på deras fina tankar. Sedan gick de till en bar, och jag gick hem för att skypa med I och sen krypa ner i sängen så fort 2016 anlänt.

Celebrate endings – for they precede new beginnings.

Kommentarer (1)
YES! :D Idag gick det mycket bättre. It works!

Är tyvärr för zombifierad pga. dagens tidiga väckning för att skriva något smart så du får använda fantasin. Men kommentarfunktion funkar alltså. Skål för det!
Ira02.01.16 kl. 21:08
Skål för det! :)
02.01.16 21:14

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram