Give up on your fears

27.06.2015 kl. 21:54

Skrattar åt mig själv, då jag först drar mig till världens ände för att få vara ensam, läsa och sola naken på klipporna, för att sedan känna mig lite utanför då jag är tillbaks i stan och "alla andra" har roligt utan mig. ;)

Ja, det är bara en känsla. Det betyder inte att det är så. Jag vet, jag vet. Håller på med Lyckofällan som är en finemang bok om bl.a. annat att skilja på just känslor och verkligheten.

Missar som bäst pride-parkfest och annat festande, och ser på facebook hur roligt alla ser ut att ha det. Fick social angst av tanken att gå dit och försöka hitta bekanta i folkmängderna.

Känner mig som en ballong idag, har druckit för lite vatten och ätit för mycket (salt)... intressant hur mycket det påverkar. Bara jag känner mig mera som mig själv ska jag nog få upp farten! Kanske.

Har dessutom sovit dåligt några nätter.. vet inte vad som är på gång, men jag ligger bara vaken hur länge som helst. Idag måste jag till all lycka (?) stiga upp i tid för att sminka en brud, så kanske jag kickar igång en vettigare rytm fr.om. imorgon. One can hope.

Till all lycka kan man titta på skönhetsklipp av Beauty Break och bli lite gladare. Och vackrare.

If you skip a party and fear you're missing out on all the fun,
remind yourself that whatever is important in your life
is happening where you are...

Kommentarer (1)
Hesa lärde jag mig att det betyder Helsingfors
i TV-serien Falkenswärds möbler som jag tycker är skitbra!
Krister03.08.15 kl. 13:43

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram