Solve 1 problem and 100 others disappear

04.06.2014 kl. 21:22

Huh, vilken dag. Är lycklig över att den är över, men också glad över att den gick så bra, och slutresultate blev så snyggt! Ljus, ljud, scenografi, kläder och smink kombinerat blev otroligt fint. #Lovemyjob.

Gick via butiken, köpte en Lonkero och njöt av den kalla drycken, innan jag ens tänkte på att äta... Sedan tvättade jag en peruk som blivit alldeles rufsig och blodig på inspelningarna. Den står ännu och väntar på att jag ska skölja bort balsamet och torka den. Will do.

Ja, jag är barnslig, men jag tyckte det här märket var väldigt lustigt. Såg stolen i ett skyltfönster på vägen hem.

För dig som undrade vad den manliga motsvarigheten till bitterfitta är..? ;)

Isn’t it surprising how many things,
if not said immediately, seem not
worth saying ten minutes from now?

Kommentarer (2)
Alltså åt MIIIIG! Jippipiiippiii!
Tubbs04.06.14 kl. 23:43
Ja! Bra att du parade ihop dem:)
06.06.14 19:45
Sur-ollon! Så fantastiskt.
Basse07.06.14 kl. 07:42
:) Men kanske inte i praktiken..?
07.06.14 11:48

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram