Keep calm and eat chocolate

Försöker lösa problem - köpte ett par små handvikter för att träna haban och få upp värmen då jag sitter vid datorn och ser på tv el.dyl. Kan vara en bra idé, om jag använder dem...

Hade tänkt vara effektiv - skaffa glitterband, som vi behöver för inspelningarna, och sedan ta ett varv till Böle och hämta mina grejer. Men så fanns det plötsligt inget glitterband i hela stan, jag sprang i alla butiker jag kom att tänka på, där det kunde finnas, men nej. Gick hem emellanåt för att äta, och tog sedan ännu ett varv till Stockmann, där de sålde bort all slags julkrimskrams, men de hade inga band kvar. Hrm. Köpte choklad i stället.

Huvudvärken blev bara värre, men nu lider jag lite av princip också, för att jag inte skaffat glitterbanden tidigare, då de ännu fanns överallt. Clas Ohlsson hade sålt bort alltihop redan innan julen. Who knew?

Vilket år det varit... borde man göra något sammandrag inför nästa år? Hmm. Jag är glad att det är över, och ser fram emot ett nytt och bättre år, då ingen jag älskar dör. ♡

Bring something to the table, or don't turn up for dinner.

30.12.2014 kl. 21:37

Love is the whole thing. We are only pieces.

Jag fryser hela tiden!! Konstant. Det drar från fönstren och batterierna har inte kommit igång ännu ordentligt. Brr. Har haft huvudvärk i flera dagar. Försöker strecha min nacke, men jag vet inte... kanske det är ett försök till att vara lite förkyld? Min syster och hela hennes familj var ju snoriga, och jag kunde inte (försökte inte ens) låta bli att sniffa på babyn nonstop... ;)

Fick en kund till mig på förmiddagen, försökte göra mig i ordning på morgonen samtidigt som det kom en massa samtal och meddelanden från teatern. De behövde inhoppare på kvällen, och jag sade att jag kan komma om ingen annan har möjlighet. Ställde in mig på att jobba med hjälp av värkmedicin, men så sade en kollega att hon kan gå. En intressant blandning av "jei, nu har jag tid att ta hand om något annat" och "äsch, det skulle ha varit roligt, det var ett tag sen sist...". ;)

Galna nyårsplaner på g... först handlade det om att gå och äta, lyfta ett glas skumpa och kanske avsluta kvällen uppe på taket hos en bekant. Takterass el.dyl. antar jag, inte så att vi skulle klättra upp på taket annars bara. Nu har ett litet gäng planerat att gå till Vermo och kolla trav (!?). Hmm.

Borde hämta en väska med sminkgrejer från Böle... men jag hinner också på fredagen... har ju en tendens att lämna allt till sista minuter (och det har ju funkat bra hittills;) men ibland är det skönt att ha saker gjorda i tid.

30.12.2014 kl. 14:07

Love & selfishness

Den här typen (Alan Watts) har en hel del intressanta saker att säga. På Utube finns en massa inspelningar som är perfekta att lyssna på medan man pysslar med något hemma. :)
 

You cannot control love until you have some to control.

P.S. Intressant fakta om att gå ner i vikt

29.12.2014 kl. 15:44

Kindness in giving creates love

Skulle gärna se på Härmä, som kommer på tv som bäst.. men det gör illa i ögonen att se på de konstigt fixade färgskalorna... skådisarna ser gråblåa ut i ansiktet, och bakgrunden är nästan neonfärgad. :/ Någon har missförstått det här med härmä -> harmaa?

Vi skulle äta brunch på Armas idag, men fast vi kollat nätsidorna, och en i gänget ringt på förhand och frågat om man ryms, fick vi ändå inte veta att stället är stängt, och öppnar först i januari. ;) Vi hittade fram till Köket, som av någon orsak byter plats med jämna mellanrum (nu stod det pop up på deras skylt:) men bestämde oss i farten för Engels frukosttallrikar. Nam.

Sedan sprang vi runt i en massa affärer, tack vare eller pga rean. Trevligt. Jag fick bara hem några få grejer, men A shoppade en massa. Hon sade att hon har slängt bort nästan alla sina gamla kläder, så det var bra att hon fick något att klä på sig då hon ska på jobb i morgon. :)

Jag blev också lite inspirerad till att städa i skåpen, och drog fram alla mina kjolar på sängen (har hunnit skaffa mig en hel del sedan jag slutade använda byxor för gott), men så blev jag obeslutsam.. nu ligger de alla där tills jag ska gå och lägga mig, då får jag väl lägga tillbaka dem. ;)

28.12.2014 kl. 22:14

When you are far away from reality, fantasy won't work

Hittade fina citat om kärlek, och känner mig sugen att beställa nästan alla dessa böcker. För att nästa år bara uppleva saker via böcker? ;) Nu när jag ändå är inne på den olidliga kärleken, ska jag fortsätta med att se på Intolerable Cruelty på tv.

Har bara läst idag, och känner mig tråkig, osocial och isolerad. Skrev upp vad jag vill uppleva nästa år. Det är ju helt ok att dega en dag, men sen är det dags att rycka upp sig. Kunde ha gått ut på en promenad, för att simma eller annars bara, men så orkade jag inte klä på mig, or something.

Jag vet ju min framtid tack vare horoskopet i 22.12 -inlägget, här är resten av tecknen: Årshoroskop 2015 - alla stjärntecken

Fulfill me, make me happy, make me feel safe, tell me who I am.
The world cannot give you those things, and when you no longer
have such expectations, all self created suffering comes to an end.

26.12.2014 kl. 20:07

It always looks impossible until it's done

Kom hem igen. Julen gick bra.. vi vandrade mycket ute i vinterkylan, med det lilla livet sovande i vagnen, och så åt vi förstås mer än nödvändigt och vakade onödigt länge. :)

Vi hälsade på min pappas grav, och fick se hans nya gravsten, som var jättefin. Sorgligt att ha en jul utan honom, han som tyckte så mycket om då familjen samlades... ♡

Death is a stripping away of all that is not you. The secret to life
is to "die before you die" - and find that there is no death.

25.12.2014 kl. 22:34

Empty yourself and let the universe fill you

Jul... har faktiskt köpt julklappar åt alla i familjen idag.. tror jag är nöjd med dem. Inget som jag inte skulle kunna ge åt dem också av andra orsaker, än att man måste, bara för att det är jul.

Min kära systerdotter (med familj;) kommer imorgon för att äta morgonmål hos mig, innan vi fortsätter till Sibbo. Jag, som inte är en morgonmålsmänniska, undrar om jag har tillräckligt varierande urval att bjuda på. Men bara de blir mätta är det väl ok... Köpte en piltti åt det lilla livet, hoppas hon tycker om päron. Nu gäller det bara att packa för några dagar, och städa, här ser ut som kom-och-hjälp-mig. Men jes! Inception kommer på tv... och jag som velat se den länge!

För dig som inte orkar läsa min blogg kommande år, men ändå vill veta vad som händer: Skorpionens årshoroskop 2015. ;) Läs samtidigt ditt eget, så är du förberedd!

A few simple tips: don't promise when you're happy,
don't reply when you're angry, and don't decide when you're sad.

22.12.2014 kl. 19:57

Whichever way you go, there is the beloved*

*go home Yogi tea, you're drunk.

Fick ett tips om en otroligt vacker sång... måste dela med mig.

Tänkte svimma idag. Det var ett tag sen senast. Typ 15 år. ;) Men i natt ska jag sova länge. Av en eller annan orsak har jag inte sovit tillräckligt på några nätter, och så hade vi en sådan hc-dag igår, följt av lite vin på kvällen då vi avslutade säsongen med gänget. Sen steg jag upp tidigt för att gå och spela sähly, och efter det sprang jag runt på stan utan att dricka och äta ordentligt. Very clever.

Försökte hitta lite julklappar, stod och bläddrade igenom en massa böcker då jag plötsligt insåg att jag knappt såg något, för det flimrade i mitt synfält. Det tog ett bra tag innan det försvann, gick ut en stund, och sen köpte jag en vattenflaska innan jag gick hem. Det hjälpte.

Can you look without the voice in your head commenting,
drawing conclusions, comparing, or trying to figure something out?

19.12.2014 kl. 23:33

An attitude of gratitude brings opportunities

Har haft två roliga arbetsdagar på Vino Show! Sen kändes det igen som om jag var en besökare i mitt eget liv, då jag packade mina väskor, sade hejdå och gick ensam hem i mörkret, trött och hungrig, och fortsatte kvällen med att försöka reda ut torsdagens inspelningstidtabell, som ser halvt omöjlig ut... all work and no play. Eller no work and no play, ibland. So sad.

Nej, jag borde aldrig fundera på livets mening o.dyl. då jag är trött, men nu hann jag i misstag in på ämnet och funderar över what's the point? Ingen älskar mig, yhyy.

Tillät mig en liten stund av självömkan, och sedan smällde jag till med ett ironiskt "alla andra tänker bara på sig själv, det är bara jag som tänker på mig"... vilket betyder att det är dags att sluta. Det hjälper ändå inte, att tycka synd om sig själv. Snif. ;)

Only if you resist what happens are you at the mercy of what happens,
and the world can determine your happiness and unhappiness.

Skulle bara vilja äta choklad, och säga nej till alla jobbförfrågningar jag har i inboxen. Låter därför bli att svara på mejl idag, och slötittar på tv resten av kvällen.

Har sista sählyn imorgon, och sedan ska vi gå och äta med gänget. Jag har varit så stel och t.om. haft lite ont i korsryggen, så det ska bli intressant att se hur det känns att spela... Men annars är jag ju en verklig lyckans ost som kan fira sählylillajul mitt på en onsdag!

You find peace not by rearranging the circumstances of your life,
but by realizing who you are at the deepest level.

16.12.2014 kl. 20:36

You cannot be both unhappy and fully present in the Now

Ska rycka in som sminkare i ett projekt i morgon och övermorgon. Spännande. Som alltid då man inte riktigt vet på förhand vad man ger sig in på...

Accept - then Act. Whatever the present moment contains,
accept it as if you had chosen it. Always work with it, not against it.

Sählylillajul på onsdagen, på dagen efter sählyn förstås, och så sista YleLeaks före julen... trevlig vecka framför mig, igen. :)

Härlig julmat och fint sällskap igår, so much fun! Lite social är jag i alla fall, till all lycka. Idag har jag bara sovit och försöker få igång mig att städa lite. Kanske jag inte kräver mer av mig än så. En promenad skulle göra gott. Hmm. Läser lite visa ord tills dess... man blir ju inte dummare av det. ;)

Give up defining yourself - to yourself or to others.
You won't die. You will come to life. And don't be concerned with
how others define you. When they define you, they are limiting themselves,
so it's their problem. Whenever you interact with people, don't be there
primarily as a function or a role, but as the field of conscious Presence.
You can only lose something that you have,
but you cannot lose something that you are.

14.12.2014 kl. 15:01

Beauty is before me, beauty is behind me

Ska snart på födelsedagsfest, which is nice. Har fixat en present redan igår, vilket är bra, och ser bra ut. Vilket är lite onödigt, eftersom jag troligen är en av få kvinnor i ett rum fullt av ursnygga homosexuella män. ;) Men roligt blir det, som alltid med de här trevliga människorna.

Var hos min favoritfrissa, Heidi, igår. Hon är en magiker med färger, har aldrig varit så snyggt färgad i håret som då hon är färdig med mig, och har aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår som efter att hon blivit min go-to-frissa. Det känns bra, för fast jag inte egentligen bryr mig sådär väldigt mycket om vad folk tycker om mitt utseende (bara de tycker om mig;), så känns det bra att veta att om inte annat, så funkar mitt hår alltid nuförtiden. Den upplevelsen betalar jag gärna för. Tukka hyvin, kaikki hyvin.

Most beautiful sentences in literature

Sometimes I can feel my bones straining under
the weight of all the lives I’m not living.

13.12.2014 kl. 16:07

Wherever you are, be in love

Haha, Darudes Sandstorm har blivit pop igen... det var ett tag sen den var aktuell. :)

Apropå ingenting - eftersom allt i princip är möjligt, blir det inte då svårare att hitta på drömmar som man verkligen vill sträva efter? Ibland känns det så.

Se världen? -> Ja, det vill jag. Väl? Men samtidigt prioriterar jag tydligen inte min tid och mina pengar rätt. ;) Men jag hinner ännu. Väl?

Träffa "den rätte"? -> Working on it. Väl? Ofta gör jag nog absolut ingenting. Känner ofta kärlek för härliga människor, då jag är ON, och ingenting då jag är OFF. Balans? Hmm. Ska luta mera mot kärleken så ofta som möjligt.

Att kunna äta vad som helst utan att gå upp i vikt? -> Det brukar lösa sig så att då jag mår bra har jag inte lust att äta äckligt söta och ohälsosamma grejer, och kroppen mår automatiskt bra...

Apropå ingenting, igen - mot slutet av den här videon kan man se en av the swimming pigs! :)

Dem skulle jag kanske vilja se live... eller räcker det med att ha sett dem på den här videon..?

Your dreams are as hungry as your demons.
Make sure you're feeding the right ones.

12.12.2014 kl. 15:49

Glad självständighetsdag Finland!

Never give up on a dream because it takes time to accomplish it.
The time will pass anyway.

06.12.2014 kl. 16:26

Being deeply loved by someone gives you strength

Hälsningar från Sveariket! Härlig liten getaway, värmde mitt hjärta bättre än en södernresa. :)

Först lyxade vi till det med Ira, hon tar en gärna till alla estetiskt behagliga ställen i Stockholm, där man kan slappna av och känna sig som en prinsessa. Förutom då tunnelbanan, där känner man sig som om man hamnat mitt i en galopperande boskapsflock, och hotas hamna under klövarna om man inte ser till att väja i tid! ;)

Däremot är champagne på Grand och krämig latte på Baresso eller Wienercaféet att rekommendera. Eller sushi, var som helst... så vacker mat.

I Uppsala kom min syster och sötnosen emot mig till tåget. Jag är totalt förälskad i det lilla livet, och då hon ler mot en som en sol kan man ju inte annat än smälta! Vi hann med en hel del under den tid jag var där, bl.a. hennes första simtur i barnbassängen, långpromenad på egen hand (medan hennes mamma fick lite egen tid), läsning, lek och morgondisco i sängen. Den här var hård och fångade hennes intresse direkt:

Nu längtar jag efter att få se henne igen på julen! Det är helt ok att träffa mina syskon också. ;)

Då jag kom hem från flygfältet fixade jag mig en stund och gick sedan på teaterns lillajulsfest. Tänkte att jag skulle hälsa på kollegerna, äta och sedan söka mig hemåt, men så trivdes vi ganska länge på dansgolvet. Lite träningsverk efter dansande och vagnskuffande är bara bra!

You deserve the kind of love you would give someone else.

05.12.2014 kl. 15:37

Wherever tears fall, divine mercy is shown

Jag lurade just mig själv, riktigt ordentligt. På dagen funderade jag på att gå och simma, men så bestämde jag mig för att det är mysigare då det blir mörkt. Nu då det är mörkt tänker jag att det är så sent, så det är bäst att jag inte går och simma längre...

Så slug (och lat) är jag! ;)

Lite påverkar det nog mitt orkande, att jag sov mycket för lite förra natten. På kvällen gick jag på standup med P och sen hamnade vi med ett trevligt gäng på en bar i Hagnäs. Det var ett tag sen jag befann mig där, men roligt hade vi. Sedan gick jag till kyrkan (!) med en vän på förmiddagen. Hade nämnt möjligheten att gå och lyssna på vår favoritkyrkoherde, och då A nappade på idén och whatsappade mig före 9 på morgonen, var det ju bara att stiga upp och fara till Hagnäs igen. Det var inte alls ett dåligt sätt att börja söndagen, första advent, fin sång och musik, intressanta tankar (både i predikan och för mig själv under tråkigare stunder;) och en fin, klar dag då vi kom ut ur det ståtliga stenhuset.

Imorgon far jag till Stockholm, men eftersom jag absolut måste lämna allt till sista stund, kan jag gott vänta med packandet och sånt tills i morgon, då flyget far först kl. 16.

I honestly see no point in dwelling on what could have been.
You either make it happen or you simply chase a greater opportunity.

30.11.2014 kl. 16:01

The wind does not break a bendy tree

Fin dag... ♡

Gick med en vän för att stöda det enorma gäng som samlats utanför riksdagen, där de röstade om den jämlika äktenskapslagen. Det gick bra, vågen av glädje bland tusentals människor då resultatet blev klart var fantastisk! Jag fick tårar i ögonen, blev så glad för allas skull. Min vän var överlycklig, det är en väldigt viktig sak för henne.

Sedan firade vi med lite mat, och jag shoppade lite kläder. Då jag varit några timmar hemma insåg jag att jag glömt en klädpåse i en affär. Utan tvivel gick jag tillbaka, och där väntade den på mig vid kassan. Det kändes som om alla log mot mig, och en typ vid kassan frågade hur min dag varit. Det är skönt att bo i det här landet idag. :)

When people seek to undermine your dreams, predict your doom
or criticize you, remember that they are telling you their story, not yours.

28.11.2014 kl. 18:58

Everywhere you look, love's name is written

Ska vara en timme senare än vanligt i Böle i morgon. Skönt.

Bokade idag en resa åt mig!! Funderade på södern, Rom och det ena och andra, men tände inte riktigt på någonting... det var ett tag sen jag reste ensam, och nu blev det så, att jag nästa vecka hälsar först på Ira i Stockholm, och sedan världens sötaste systerdotter i Uppsala. Hennes familj också, men det är henne jag saknar mest av allt! Sötnosen, lilltrollet, kära vännen, gullungen... kärt barn har många namn. :) Rom ska jag definivt se, men det får bli till våren.

Hälsade ikväll på hos en kollega som flyttat så hon numera bor nästan granne med mig. Hon studerar till att bli kock nuförtiden, och lagar (förstås) jätte-god mat. Vi pratar, äter, i bakgrunden hörs Che Sarà på radion, och hennes två katter kommer och stryker sig längsmed ens ben. Sämre kunde man ha det, en kväll i november. :)

One day you will learn how to give and receive love
like an open window and it will feel like summer every day.

26.11.2014 kl. 20:49

When you learn to live for others, they will live for you

Spenderade hela dagen på en nattklubb, vi filmade där. Det är alltid mystiskt att se dem i sin "fulla glans" med ljusen på. Den här var förvånansvärt fräsch, ibland är det idel klibbiga ytor.

Jaha. Har egentligen ingenting att säga om någonting just nu. Oh well.

If someone is too tired to give you a smile, leave one of your own,
because no one needs a smile as much as those who have none to give.

25.11.2014 kl. 23:00

Love risks everything and asks for nothing

Härligt att vara klar i knoppen. Grät lite på kvällen då jag tänkte på min kära pappa (att jag började läsa Coelhos Veronika bestämmer sig för att dö påverkar lite), men det är en helt annan sak att sörja då man inte är deprimerad dessutom. Allt känns lättare, och nu blir jag inspirerad av fina, känsliga sånger.

Ser på finalen av Tanssii Tähtien Kanssa, och blir hänförd av de starka känslotolkningarna - passion, jes! =) Nu ryms det fina, rena, kärleksfulla känslor i hjärtat. Eller var de nu sitter. ;)

Ask yourself what is really important, and then have the wisdom
and courage to build your life around your answer.

23.11.2014 kl. 19:16

Be silent and listen

Plötsligt gick deppigheten över. Jag kände det igår då jag gick hem från jobbet, att någonting förändrats. På samma sätt som man känner då febern gått ner och man är frisk.

Jag vet inte hur det gick till, och vad som påverkade. Kanske lättnad över att jag klarat av jobbet galant, kanske att snön gjorde staden lite ljusare och vackrare, kanske att jag ser fram emot nästa vecka då det lättar på jobbfronten. Eller så var det bara att jag kommit ner till bottnet, slagit i och studsat uppåt igen.

Intressant. Men jag klagar inte. Längre. ;)

Sminkade just en typ som skulle på något som kallas herrmiddag. Det låter lite stenålders, men som jag sade åt henne, så alla fester som någon bemödar sig att ordna den mörkaste tiden på året är värt att hurra för. Hurra!

Jag skulle ha en fest ikväll, en typ som jag träffat en gång har bjudit in mig och sina närmaste +300 vänner på födelsedagsfest, vilket jag applåderar, men så är jag lite fundersam då jag inte känner någon där. Det kan förstås vara en positiv sak. Tar ett glas rödvin och funderar på saken.

The thing about chaos, is that while it disturbs us, it too,
forces our hearts to roar in a way we secretly find magnificent.

22.11.2014 kl. 17:20

Be the change you want to see

Intressant hur dagen kan börja i ett känsloläge och sluta i ett annat... vaknade efter en massa mystiska drömmar, och kände mig riktigt nere. Fick koncentrera mig på att tömma sinnet, andas, och sedan ett steg i taget gå mot ljuset. // Allt är energi. Tankar är energi. Tankar skapar vår verklighet. Vilken verklighet vill jag leva i? Om 10 år kommer jag att se på den jag är idag med värme, och allt jag gör idag påverkar den jag är om 10 år. // So don't screw up. ;)

Gjorde knappt någonting tills jag skulle till teatern. Lät maskinen tvätta byke och konstaterade att det började snöa. Jobbgrejerna som jag varit lite nervös inför på onsdagen var nu inga problem. Jag kände mig som om min kropp var i någonslags koma, jag bara utförde allting som skulle göras, utan att vara det minsta nervös. Vi hade t.om. roligt.. jag brukar bli lite sprallig av att vara där, i trevligt sällskap, och nu kändes det som vanligt, dvs bra.

Gick hem genom ett sagoligt snölandskap... ♡

Det är mycket liv på nätet om det här, håller tummarna för att det går som det borde då riksdagen röstar 28.11! 

21.11.2014 kl. 23:17

Laughter heals and comforts

Jobbade, och glömde bort att äta då det var en hel del nytt jag måste kunna på fredagen, då jag är ansvarig för att klara av stuff själv, så det var lite spännande. Så hade jag förstås inte mat med mig heller.

Träffade sedan en fd. arbetskamrat som plötsligt tog kontakt och ville träffas. Hon söker jobb och jag var säker på att hon ville träffa mig bara för att höra om jobb och sånt. Men så verkade det som om hon ville träffas annars bara. I min höstcyniska deppighet förstår jag inte alls varför någon vill träffa mig, utan orsak??

Tog ett varv via posten, hämtade mitt bokpaket, och Sokos, där jag provade en massa skjortor, som var nästan-fina och nästan-smickrande. Sedan gav jag upp, tänkte att det har ingen betydelse vad jag har på mig. Det är mörkt, ingen bryr sig. ;)

The bad part of being so numb is that there will come a time when
you'll want to feel something, but you won't know how to.

19.11.2014 kl. 20:44

Cherish the music that stirs in your heart

Har 7 dagar jobb den här veckan. Luvely. Har så svårt att säga nej åt bekanta, så nu ska jag också göra en gratiskeikka på söndagen för goda ändamål. Eller semigoda ändamål, beroende på hur man ser på saken.

Var förvånansvärt social på veckoslutet... träffade två olika vänner vid olika tidpunkter både på lördagen och söndagen! Sammanlagt fyra olika personer, alltså! ;) Såg också Gone Girl och Tanssii Tähtien Kanssa, på parkettplats.

Ifall någon missat dessa.. brukar alltid skratta åt de här honest trailers. Skål för sanningen!

Everything is so beautiful when you stop looking for flaws.

18.11.2014 kl. 21:36

Do Anything You Want

You don't have to be great to start. But you have to start to be great.

16.11.2014 kl. 16:07

Keep calm and survive November

Gaddamit. Har haft två trevliga veckor, det har rullat på i ett trevligt projekt med fina människor. Ändå har jag känt mig som om jag betraktade mig själv och världen från lite utanför, neutralt. Konstig känsla, inget når en riktigt, ibland bara tittar man på händelser där man själv medverkar, och det känns som om alla låtsas att de gör något betydelsefullt; utför de rätta uppgifterna, säger de rätta sakerna, fast inget egentligen har någon mening.

Vi kommer att filma några dagar i januari nästa gång, och idag då folk kramade om varandra, speciellt när den lilla flickan som spelar en av rollerna kastade sig med ett barns iver kring min hals, började jag plötsligt sakna dem ordentligt, med omedelbar verkan.

Vi har filmat i en lägenhet som ligger precis bredvid Tölö sjukhus, och varje gång jag gått till och från bussen har jag förstås tänkt på min pappas sista vecka där, så jag har väl haft en sorgsenhet som pyrt under ytan hela tiden. Plus november. No happy camper.

Grät lite. Har lärt mig i Hyvät ja Huonot Uutiset, att tårar innehåller kroppens egen smärtlindring, så det är ju positivt.

Men ändå känns det stundvis som att det inte finns någon mening med någonting, samtidigt som jag precis förstod innebörden i en teaterpjäs jag såg på onsdagen, där en av karaktärerna sade (ungefär) att "man drömmer om att göra stordåd, men då man insjuknar och ligger på sin dödsbädd har stordåd ingen betydelse, då skulle man ge vad som helst för att bara få vandra omkring på stan bland andra människor". Att vara levande är fantastiskt nog.

Humble enough to know I'm not better than anybody
and wise enough to know that I'm different than the rest
.*

 

* Always remember you're unique. Just like everybody else.

13.11.2014 kl. 19:38

Everything that exists on earth is alive

Man borde inte väcka den björn som sover... efter måndagens massage, och morgonens sähly, känns min kropp som om den blivit manglad, bultad och hopknycklad. Härligt. Med knakande leder och ihopdragna, stela muskler har jag kämpat mot en lätt huvudvärk hela dagen på jobbet.

Well, det blir väl bra. Mera inspelningar i morgon, missar YleLeaks för andra gången, och saknar dem lite, gänget. Men nästa vecka är jag tillbaks, och världen ställs tillrätta igen. ;) Det är bra att vara borta ibland, så inser man vad man har.

All relationships go through shit,
real relationships get through shit.

12.11.2014 kl. 23:44

Peace comes from within

Min kära syster gav ett massagepresentkort till födelsedag, och idag blev jag knådad. Nu känns det som om min vänstra hand domnar av sig själv. Nice. ;)

Undrar om det är hälsosamt eller en dålig idé att gå och simma i kallt vatten efter att musklerna blivit lite väckta på djupet? Kanske jag inte vågar gå... hm. Eller så reser jag mig om en liten stund. Man kan aldrig riktigt veta på förhand när inspirationen slår till.

Once you make it to your point of making it,
you'll appreciate the struggle.

10.11.2014 kl. 18:13

Choose to live life from the heart

Det var en lättnad att igår konstatera "fine, skit i det, du behöver inte göra något den här månaden". Skönt. ;)

Idag blev jag ändå lite uttråkad av att bara sova, läsa (fast det verkar vara en jätte-intressant bok, Hetta av Ian McEwan) och slösurfa på nätet. Så jag fick upp mig, klädde på mig och gick till stranden. Då var det redan mörkt, men det var magiskt... jag hade tänkt att jag skulle få dra min motsträviga kropp hela vägen, men allt var så vackert i mörkret, ljusen från husen och juljusen någon hängt upp vid byggbarackerna utanför Maria sjukhus. Det blev jag så glad över.

Gick genom begravningsplatsen som jag brukar, och det var stämningsfullt med lite ljus här och där som blinkade i mörkret. Havet kändes välkomnande, som sammet, och efteråt blev huden varm och fingrarna känds rentav heta, då blodcirkulationen körde igång för fullt. Luvit.

Nu lite tända ljus runtom i lägenheten, ett glas rödvin, lite choklad and all that jazz... ;)

I can kiss you, but I can't heal you;
I can hold you, but I can't shield you;
I can love you, but I can't save you.

P.S. Veckans horoskop. Viktigt. ;)

+ 12 tips for recovering from emotional pain. Viktigare.

09.11.2014 kl. 20:38

Appreciate yourself and honor your soul

Kom hem från jobbet, och låg en stund på golvet, på min mjuka matta, och tänkte bara mörka tankar. Sedan slutade jag (tänka), och kravlade upp. Inget sportande/festande för mig ikväll.

It's OK. Jag ger mig själv november månad, för att vara totalt passiv, avstängd, trött och energilös.

Lite uppmuntran i mörkret kan man i alla fall få...

Såg på Putous, och det tycks vara perfekt underhållning för det här sinnestillståndet, har skrattat högt för mig själv, which is unusual. :) Nästa YleLeaks. Nu får vi se som det är mitt huvud som är mjukt eller om jag kan ta in annat också.

Maybe it won't work out. But maybe seeing
if it does will be the best adventure ever.

P.S. Vodka-tips. Stuff man inte visste att man behövde, förrän man sedan plötsligt insåg...

08.11.2014 kl. 18:57

Creation is ready to serve you, if you just be you

Allt är bra. Har ett roligt, kreativt yrke, träffar härliga människor och får beröm för det jag gör.

Och ändå känner jag mig bara trött och nere nu. It's so weird. November är en magisk månad, and not in a good way. Orkar inte röra på mig, vill bara sova eller sitta inne och äta choklad...

Don't hate what you don't understand.
Who knows, maybe what you're hating on
is exactly what you need in your life.

04.11.2014 kl. 19:08

Patience is looking at the thorne and seeing the rose

Drog ett djupt andetag och googlade sedan sår och stygn. Man lär sig väldigt mycket då man tittar på olika slags bilder, men så kan man inte hålla på i en evighet, det blir för äckligt. Så jag tar det alltid i små snuttar då jag måste research någonslags obehagligheter för maskeringssyften.

Det ser ut att vara stor skillnad på förutom såren förstås, också på hur prydligt läkaren sytt ihop det. Om man skulle göra en jävligt fult ihopsnörd sak så säger det ju något om karaktären som spelar läkare. ;)

Det om det. Inspelningarna börjar i morgon, idag har tankarna mest rört sig kring dem. Har packat väskorna (behöver inte med precis allt jag äger, så jag tiivistää lite), gjort anskaffningar och varit på utbildningskväll om maskeringsgrejer. Den bara råkade vara idag.

Igår var jag mera social. Vi åt brunch med ett gäng, och sedan träffade jag min mamma och syster, fick lite förhandsfödelsedagspresenter, och då de farit for jag ännu och se på stand-up till Lepakkomies. Hade sällskap, annars skulle jag inte ha orkat bege mig ut i regnet igen. Efteråt lyfte vi ett glas med ett gäng komiker, innan jag begav mig hemåt. Det blir nog bra, med mitt sociala liv också, step by step.

Only put people on your team that are passionate about your brand!

03.11.2014 kl. 20:57

Meditation is taking a mental shower

Kom hem lite före midnatt, nöjd och glad. Fin arbetsdag, anlände kl. 15 till ishallen och sminkade ett gäng strålande komiker inför kvällens Stand up all stars.

För mig som varit rädd för all slags minglande på sistone, var det perfekt... som att lägga en kräfta i kallt vatten och värma upp det så småningom. ;) Artisterna droppade in en och en, och jag kände eller hade träffat dem alla tidigare. Det fanns en positiv spänning i luften, man blev själv ivrig och nervös fast man till alla lycka inte skulle gå nära scenen! Heli hade några överloppsbiljetter, som jag ex tempore dealade till några vänner, som skrev glada meddelanden åt mig då de kommit in. Sånt blir man ju glad av.

Stod själv vid en sidoingång, drack en backstage-lonkero och tittade på showen, som var jättebra! Efteråt var alla glada och jag pratade lite med några bekanta, och blev medbjuden i deras festande. Det var nästan så jag kunde ha joinat dem, men då jag kollade på gänget genom dörröppningen, där de skålade i skumpa, så smög outsider-känslan över mig och jag packade mina väskor och stack. Men det var nära. Nästa gång kanske jag redan är med och firar en stund... ;) Härligt jobb jag har, då jag får träffa och interact med så fina, skickliga människor.

Då jag kom hem såg jag på facebook att min syster tänt ett ljus för vår pappa, och min mamma hade varit på minnesgudstjänst... det är ju allhelgona. Har osökt tänkt på honom flera gånger idag. ♥ Andarna är närvarande.

En liten video för Halloween, för dem som numera ser allhelgonadagen som något spooky...

Imagine choosing a job not on money or even on career
advancement, but as part of a life worth living.

02.11.2014 kl. 00:24

Lamps are different, light is the same

En ny dag, full av energi!! No?

Not really. Vaknade med lite ont i halsen, gick inte och spela sähly, utan sov i stället till nästan 11. Skulle säkert ha fortsatt till världens ände om jag inte haft jobb och måste fara och sminka.

Orkade inte sminka mig själv, utan stack iväg "utan ögon", och nu då jag skulle ha möjlighet att gå gratis på Sexhibition-mässan ikväll, inser jag att förutom att jag måste stiga upp och gå ut, dessutom måste sminka mig före också... stön. ;) Man kan ju inte gå så här på sexualmässa:

Well, nu har jag åtminstone fått igång mig inför nåsta veckas inspelningar, och håller på att göra (mentala) förberedelser, och lite pappersarbete. Sakta men säkert.

Before you give away a piece of yourself, make sure
the rest of you is whole to withstand the loss.

31.10.2014 kl. 17:11

When you go within, you go without

Sov dåligt förra natten, låg bara vaken och försökte låta bli att tänka på allt som snurrade runt i huvudet. Var för trött för att läsa, annars skulle jag ha fördjupat mig en stund i ett utmärkt seriealbum jag har bredvid sängen. Klockan ringde 6:30 and it was all downhill from there. ;) Nej, det var det inte, dagen gick helt ok, men nu är jag så trött så jag ser i kors.

Ändå borde jag orka resa mig och gå på en releasefest ännu. Ska försöka gå med i de fartvirvlar som rörs upp då M, som är nästan min granne, beger sig till festen. Känner hur en huvudvärk kryper upp längsmed nacken, och hungern river i magen (som i Ronja Röverdotter;). Shutting down...

Hösten är inte min årstid. Så här trött ska man inte kunna vara - jag blir ju helt oanvändbar! :/

Nåja, hur som helst, här är svaren på alla möjliga och omöjliga kärlekskombinationer enligt stjärnorna! Kanske någon har nytta av detta.

If you are still looking for that one person who
can change your life, take a look in the mirror.

P.S. Jeff Goldblum ;)

30.10.2014 kl. 20:47

Creativity is your biggest asset

En månad tills jag får påbörja min nya kalender! ;) Fyllde omsorgsfullt in kommande jobbdagar i december, och viktiga födelsedagar nästa år. Känns fräscht att börja med en ny, tom kalender och så småningom fylla den med liv.

Har varit social idag, gick på en flera timmar lång "lunch" med en kollega efter kl. 14 och någon timme senare fick jag besök av en annan vän, som kom på kvällste till mig och hade med sig bakelser. Bra, har känt mig lite osocial ett tag, nu är det bra att aktivera sig igen. :)

Relax. You will become an adult.
You will figure out your career.
You will find someone who loves you.
You have a whole lifetime; time takes time.
The only way to fail at life is to abstain.

29.10.2014 kl. 22:02

Cherish your ideals

Kära Tubbs hade bokat det bästa bordet på Tres Bones på söndagen, då vi hade årsdag (ett år sedan vi blev facebookvänner - yes, it's a thing;) och vi åt en härlig brunch med romantiska förtecken och for sedan till bokmässan.

Jag var glad att få en chans till med bokmässan, och nu köpte jag t.om. lite böcker, bl.a. Basses bästa, för att hinna läsa lite innan releasefesten på torsdagen. :)

Vi träffade en massa bekanta, ett tag då vi stod och talade med några trevliga typer, var det någon i närheten som hostade så det lät som om han höll på att förlora sina inälvor. Vi kom förstås naturligt in på ebola och annat roligt, och förde tanken till slut; vad skulle hända om något dödligt virus spred sig på bokmässan så att hela Finlands kulturelit försvann. Det var förstås väldigt svart humor, men lite intressant att fundera på om man tog bort en viss grupp av befolkningen.

Annars också intressant med mässor och människorna man ser där. Det blir en rolig kontrast med skönhetsmässan och bokmässan som ordnas med en knapp veckas mellanrum, och folket där är som dag och natt!

You can ask the universe for all the signs you want, but ultimately,
we see what we want to see when we are ready to see it.

28.10.2014 kl. 20:18

Leave your errors behind you

Medierna firar att Ismo Leikola blev vald till världen roligaste människa, och jag tittar ännu fundersamt på den här texten:

Notice: We are monitoring the fraudulent voting and all vote counts will be
adjusted to remove all fradulent votes before official results are announced.

Jag hoppas det inte ändrar mycket, om det ändrar, han leder ändå ordentligt. Bra Ismo!

De ivrigaste är på väg emot honom till flygfältet, men jag är inte tillräckligt ON för att skynda iväg mitt i natten. Jag är ju ändå inte hans allra närmaste vän, då skulle inget hindra mig! ;)

Trött, har varit på inspelningarna hela dagen, i en syrefattig nattklubb (luftkonditioneringen är en av de saker man stänger av först, för ljudets skull, så det blir ofta väldigt dåligt luft då det är en massa människor inpackade). Trevligt var det i alla fall, nu börjar jag lite komma in i händelserna, och så är det årets sista inspelningsdag i övermorgon, och fest på torsdagen, som jag ändå inte tänkte gå på. Hinner inte, men känner mig annars också lite som en outsider, då jag varit såpass lite på inspelningarna. Haha, jag känner mig tydligen utanför överallt just nu, det beror antagligen mera på mig än någonting annat. Det går nog över.

I morgon har vi produktionsmöte för nästa projekt. Omväxlande att ha olika slags jobb.

27.10.2014 kl. 23:13

Be kind to yourself

Vaknade med en ordentlig huvudvärk, min stackars kropp trodde tydligen att jag var uppe och festade igår, då jag somnade först närmare 5 på morgonen. Men efter en härlig latte, lite mörk choklad och en värktablett mår jag som en prinsessa igen. Hurra för lagliga droger! :)

Virkar och får min dagliga dos visdom från UTube, den här videon var en bra påminnelse om att ta lite lättare på allting, t.ex. människor som kommer in i ens liv, för en stund eller ett längre tag:

Eftersom jag inte koncentrerade mig på böcker igår på bokmässan, surfar jag nu runt på adlibris för att beställa lite ny visdom. Ska också läsa den där Letters to a young poet som han rekommenderar i videon. Knappast blir man dummare. :)

Ska smaka noggrannare på Coelho också, blev lite påverkad tidigare av att ha hört så mycket sarkasm om hans livsvisdomar, men nu då jag märkte att det fanns fina sanningar i Alkemisten, är jag glad över att läsa mera av honom. Att vara cynisk är att förminska världen för sig själv.

The sexiest thing in the entire world is being really smart,
and thoughtful and generous. Everything else is crap.
I promise you. It's just crap that people try to sell to you
to make you feel less. So don't buy it.

25.10.2014 kl. 15:29

Livet är en dans 5/5

Visst ska man skriva sin positivitetsutmaning, den sista i raden dessutom, fast man kommer hem från jobbet kl. 3 på morgonen! Idag blev jag glad av bl.a. dessa orsaker:

1) Träffade lilla sötnosen och två andra närstående släktingar på bokmässan. Hon somnade i min famn (bliss!) medan jag vandrade runt och småpratade med henne. Sedan fick jag lämna dem och lyssna på Levengood och själv fara hem för att packa varma kläder med mig till inspelningarna.

2) Hade så gott som tillräckligt med kläder på mig, så jag frös inte så farligt, fast det var kallt och blåsigt. Det var en helt trevligt arbetskväll- och natt.

3) Så skönt att komma hem och klä av sig alla lager med kläder! Ibland är det värt att vara med om något bara för att det är så härligt när det är slut. ;)

4) Glögg som nattmat. Mmm.

5) Min egen säng, att sova så länge jag vill... ledig dag i morgon!!!

Find three hobbies* you love:
one to make you money,
one to keep you in shape,
and one to be creative.

* ska läsas hobbits enligt Basse ;)

25.10.2014 kl. 03:10

Livet är en dans 4/5

Idag måste jag lite vända på steken för att få fram det positiva, men det är bra träning det också.

1) Det är intressant med olika slags väder! (Man lär väl sig så småningom att klä sig rätt också;)

2) Nu har jag en orsak att ta fram alla mina vinterkläder, då vi ska filma ute i morgon kväll + natt. Frisk luft, nam.

3) Roliga människor på jobbet, härligt att jobba med humor!

4) Jag kom hem efter inspelningarna, lade mig på sängen "bara en liten stund" och somnade. Härligt. (Då jag vaknade, med sminket på kinden och trött och frusen kändes det som ett naturligt val att inte bege sig till lillajulsfesten;) Skönt att få göra såna beslut i stunden.

5) Nu lite Hyvät ja Huonot Uutiset och te. Eller rödvin.

Growing up is merely watching your heroes turn human right before your eyes.

23.10.2014 kl. 20:39

Livet är en dans 3/5

Fem saker som gjorde mig glad idag:

1) Lilla Josefine. Jag fick bära omkring henne i babybjörnen på stan, och hon sov en stund, men sen var hon vaken och jag gick omkring och förklarade saker för henne, och visade henne grejer på Stockmann för att hon inte skulle bli uttråkad. Då vi gick hem till mig på te efter det var hon en väldig glad liten varelse som log breda leenden mot mig. ♥

2) Att jag tajmade morgonjobbet perfekt så att jag hann med den spårvagn jag tänkt mig och var i tid på teatern.

3) Att min syster var så glad över att se Mamma Mia -musikalen på Svenskis med mig.

4) Blev bjuden på firmans lillajulsfest i morgon.

5) Nu, roliga videor på UTube, i stället för att gå och lägga sig. (Kommer inte att vara en av mina positiva saker i morgon;)

You may not be able to control every situation and its outcome,
but you can control your attitude and how you deal with it.

22.10.2014 kl. 20:47

Livet är en dans 2/5

1) Enorm kärlek till min systerdotter, som jag träffade idag i Itis. Min syster kollad några butiker med min mamma medan jag vandrade runt med vagnen så det lilla livet fick sova. Ibland vaknade hon till, men då hon såg att allt var okej och vagnen rörde sig och jag var där, fortsatte hon sova... ♥

2) I morgon får jag se henne igen! Först ska jag sminka lite luciakandidater, och gå och se på Mamma Mia! med min syster. Allt möjligt trevligt att se fram emot.

3) Åt mitt första, härliga mål mat kl. 19 då de åkt hem. Var så hungrig så jag nästan glömde bort min finska (blackout, vad är lever på finska?!), men lyckades beställa och det var SÅ gott... lönar sig att svälta lite ibland. ;)

4) Kom ihåg att knäppa på tvättmaskinen då jag kom hem. Jes.

5) Ismo Leikola, som är en härlig typ, går utan problem till semifinal i Funniest Person in the World -tävlingen. Bra Ismo!

There's like a million different ways to say "I love you"...

"put your seat belt on"
"watch your step"
"get some rest"

...you just have to listen.

21.10.2014 kl. 20:33

Livet är en dans 1/5

Blev "utmanad" på facebook att i fem dagar skriva fem positiva saker. Borde inte vara alltför svårt. :)

1) Har fått vila idag hur mycket som helst. (Behövdes just nu av fysiska skäl)

2) Läste Alkemisten. Nice. Älskar att läsa om det viktiga i livet. Världssjälen, vi är ett.. all that jazz.

3) Känner värme och kärlek för en massa människor i mitt liv. Bara det faktum att de finns.

4) Skickade igår mail med ett förslag om att vi skulle börja ha filmkvällar med föreningen, kolla in filmer där sminket spelar en viktig roll, och nu har alla nappat på idén! Roligt att samlas med sina fina kolleger ibland.

5) Glögg. Nuff said.

You become like the people you spend the most time with. Choose carefully.

20.10.2014 kl. 17:46

En liten paragraf ur attraktionslagen

Köpte en volymspray för håret på förra årets skönhetsmässa, har nästan använt slut den, och flera gånger tänkt, att jag måste komma ihåg att köpa en ny på årets mässa. Höll ögonen uppe på fredagen då jag besökte mässan med en kollega, men då jag inte snubblade över den tänkte jag oh well, jag hittar säkert något annat i stället.

Jobbade lö-sö med föreningens sminktävlingar, och då vi höll på att packa ner grejerna kom en av mina kollegor med en flaska i handen och sade att de delade ut dem gratis bakom hörnet. Tittade på flaskan och såg genast att det var precis den spray jag ville ha. Skrattade till, och en liten stund senare hade jag en egen flaska, plus ett presentkort till deras webbshop.

Älskar när universum säger typ "oh by the way, här är den här grejen du ville ha, enjoy!" :)

If you gotta force it, leave it alone.
Relationships, friendships, ponytails.
Just leave it.

20.10.2014 kl. 00:49

Time has a way of showing us what really matters

Skippade sählyn och sov länge på morgonen (min kropp ville ha det så;), så nu blir det inte av att komma i säng i tid, fast vi har inspelningar i morgon.

Har i stället kollat in en massa nät-tv, bl.a. den här intressanta dokumentären om Bill Hicks, och Uutisvuoto.

Det kommer hela tiden flera program jag ska försöka ha koll på... nu är det t.ex. Vino Show, som jag ska rycka in och jobba med senare i år. Dessutom vill jag förstås se gamla bekanta som Putous, då där är så många bekanta med just nu, och Tanssii Tähtien Kanssa och Hyvät ja Huonot Uutiset. Vain Elämää har jag skippat totalt, fast jag tyckte om den första säsongen. Pust, man blir ju stressad av all denna tv. ;)

Märkte för sent att M skickat meddelande om en överloppsbiljett till stand-up ikväll.. jag talade en timme i tfn med den söta typen just då, så jag missade det totalt. Oh well. Kanske jag fick min portion av stand-up av Herr Hicks idag.

Life is not a competition. Find your own happiness and stay there.

15.10.2014 kl. 23:29

Blessed is the footstep that treads on the path of love

Jag överlevde! ;) Nu ska jag bara duscha, packa och tömma kylskåpet på två timmar så är jag ready to go again. Lite förstås blogga och se på Utube också... Tid existerar inte förrän man har bråttom. ;)

Det var roligt att se gänget på kvällen, var lite för trött för att hårdmingla, men jag pratade åtminstone en stund också med en ny bekantskap. Annars höll jag mig i tryggt sällskap och till roliga men fjantiga samtalsämnen. I andra ändan av det långa bordet var det allvarligare samtal om politik osv. Näe, man ska nog alltid ha lite roligt också... ju mer destu bättre.

It is only possible to live happily ever after on a day to day basis.

11.10.2014 kl. 11:22

Commitment is the excellence of a human

T-r-ö-t-t... som vanligt på torsdagar, men nu har jag sovit alldeles för lite  många nätter i rad. Idag måste jag bättre mig, och komma i säng i tid, för i morgon har jag tre olika jobb (inspelningar-fotografering-teater) och sedan får jag skynda mig till en fest efter det. Pust.

But it's all good. Sover läänge på lördagen, och far sedan ett varv till Åbo. Intressant hur kylskåpet oftast står tomt då man kommer hem hungrig, men då man ska iväg på en resa är det plötsligt proppfullt med mat. ;) Äter en mystisk blandning med malet kött och kokt blomkål som bäst.

You can tell a lot about a person by
what they choose to invest their time in.

09.10.2014 kl. 18:39

Wherever you stand, be the soul of that place

Oj, söt film, Hallonbåtsflyktingen. Jonas Karlsson gjorde ett jättefint jobb! Hbl skrev att hans finska inte håller, och visst, i någon längre monolog hörde man förstås att han inte är purfinsk (det vet ju alla ändå) men jag var imponerad. Filmen har en egen story, så det är spännande fast man läst boken. :)

Apropå ingenting, jag tycker det är intressant med arbetsplatser där man förbjuder sina arbetstagare att publicera bilder på sociala medier eller skriva någonting som har med stället att göra. Vad är man rädd för?? Om man tar hand om sina arbetstagare, skriver de förstås bara trevliga saker, och världen är så öppen nuförtiden, vilket är en fin sak. Älskar YleLeaks där alla bilder som publiceras på förhand ses som reklam. That's the spirit. :)

Ryckte i förbifarten åt mig Fazers nya winter edition, i hopp om att den skulle vara lika god som julchokladen. Då jag kom hem läste jag innehållsförteckningen, som var typ socker, mera socker, fett, glukossirap, smör osv. ;) Det smakar äckelpäckelsött. Glukossirap borde vara olagligt. Men om man tycker om sånt så rekommenderar jag den naturligtvis.

Find someone who knows you are not perfect, but treats you as if you are.

06.10.2014 kl. 20:06

Come into the soul's rose garden

Hittade glögg i närbutiken! Jei. Andra glaset på gång, känner mig lite frusen ännu. Inte av att simma i havet (eller jo, för stunden), utan pga att jag satt och läste ett tag vid stranden, tills det blev för mörkt. Boken är för intressant, och så märker man inte då man blir lite nedkyld. Men inget som inte varm dryck och en uppvärmd havrekudde på axlarna fixar.

Har bara ett arbetsrelaterat möte jag ska vara på imorgon, skönt, och sedan ska jag gå och se Vadelmavenepakolainen med min kära mor.

Betydelsen av att jobba har helt klart sjunkit för mig sedan våren. Inte så att jag har något emot att jobba, tvärtom, men jag ser inte det längre som det viktigaste och intressantaste i livet, det mina tankar och framtidsplaner mest kretsar kring. Det kan eventuellt vara en hälsosam vändning... Undrar vad meningen i livet kommer att visa sig vara till nästa? :)

It's not about "having" time. It's about making time.

 

P.S. Aah, folk som kommenterar på nätet.. what's not to love? ;) Go Gerald.

05.10.2014 kl. 21:26

Feelings that come back are feelings that never left

S(k)öndag. Alla möjligheter är ..möjliga. ;) Började dagen med att ordna upp mina ledningar, blev glad av att göra ett visst ledningsrådd vid min säng mera logiskt.

Funderade också lite på den söta duden, som jag sett en del, men som jag inte vet vad tänker då jag inte sett eller hört av honom på ett tag. Jag har redan hunnit tänka några gånger, att om han skulle bry sig tillräckligt, skulle han ta kontakt oftare. Men så har vi setts, och det har varit intressant och då har jag känt att han gärna är där just då. Så jag vet inte. Men jag bestämde mig för att jag kan tycka om honom by myself, det kan ingen ta ifrån mig, och se vad som händer. Om inget händer kan jag också när som helst lyfta blicken, världen är full av intressanta män.

Det här skrattade jag nyss åt. Det finns så mycket att skratta åt här i världen. Loving it. :)

When you are dead, you don't know that you are dead.
It is difficult only for the others.

It is the same when you are stupid.

05.10.2014 kl. 12:18

Hej! Jag heter Heidi Susanna, bor i Hesa, och tycker om mitt liv med allt det bär med sig.

Har en finskspråkig blogg om mitt jobb, och där måste jag "uppföra mig". Här vill jag leka på svenska och skriva om vad som helst, när som helst... :)

heidisusanna76 @ gmail.com

 

Everything you are against weakens you. Everything you are FOR empowers you.

 

 

Follow on Bloglovin

Instagram